Oog voor kwaliteit
en vakmanschap

Al meer dan 90 jaar dé specialist in herenmode

Stolk van Dam werd in 1929 opgericht door het echtpaar Stolk-van Dam. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een bekende specialist in herenmode met klanten uit het hele land. Al meer dan 90 jaar lang streven wij naar de hoogste kwaliteit. Daarom vindt u in onze collectie alleen hoogwaardige herenkleding van toonaangevende merken, zoals Bugatti, Thomas Maine, Eduard Dressler en Paul & Shark.

Oog voor de klant

Vanuit onze winkel in Zeist bedienen we klanten uit het hele land. Onze aansprekende collecties voor uiteenlopende doelgroepen bieden modieuze, jonge, stijlvolle en klassieke herenmode van hoge kwaliteit. Daarbij zoeken we altijd naar de beste oplossing voor elke individuele klant, zodat u zich zelfverzekerd voelt én weet dat u de kleding draagt die het beste bij u past.

Oog voor detail

Goede herenmode gaat verder dan alleen een passend pak met een bijbehorende stropdas. Daarom besteden we veel aandacht aan de details – alles moet kloppen. Naast de uitgebreide collecties bieden we ook ondergoed en tal van accessoires, zodat u helemaal afgekleed onze winkel verlaat.

Oog voor service

Niemand is gelijk. Daarom is het soms nodig dat een kledingstuk wordt vermaakt zodat het zit als gegoten. In de herenmode kan een halve centimeter immers het verschil maken tussen een fraai ogend pak en hangende schouders. Ons vermaakatelier past uw nieuwe kleding helemaal aan uw postuur aan. Bovendien bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit en de kortst mogelijke levertijden.

Oog voor uw privacy

Stolk van Dam hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In onze Privacy Policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Lees meer hierover.